Smakfulle kvalitetsprodukter rett fra en gård i omegn.
Kjøtt har alltid hatt en spesiell plass i vår diett og er for mange av oss hovedattraksjonen i et godt måltid. En god biff til helgemiddagen er et høydepunkt for mange, og kan lages både raskt og enkelt. Kjøtt, både fra storfe, fjørfe, gris og vilt, er rikt på protein, A- ogB-vitaminer, samt mineraler som sink, selen og jern. Et moderat inntak av magre kjøttprodukter kan derfor med fordel inngå i kostholdet, i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet.
Helstekt entrecôte er skikkelig festmat! Mørt og saftig storfekjøtt med masse smak passer til alle store markeringer. Server på enkelt vis med bakte grønnsaker og sjysaus. Oppskrift hentet fra matprat.no
Se mer av oppskriften på - matprat.no ->Stort utvalg av kjøtt-produkter for enhver smak
Vi har et sort utvalg av kvalitetsprodukter som er spesialplukket for våre kunder. Kom innom vår butikk og vi kan vise deg hva som er i sesong nå.
Hvorfor har vi valgt disse for deg?
Ett godt måltid starter med gode råvarer. Kjøttet skal være av god kvalitet, og dyrevelferden skal være ivaretatt. Gjennom vårt samarbeid med både store og små-skala produsenter og leverandører har vi mulighet til å tilby det vi mener er de beste råvarene på markedet. Vi velger kortreiste kvalitetsprodukter der det er mulig, men tilbyr også eksklusive spesialprodukter fra andre steder som ikke er tilgjenglig lokalt. Uavhengig av om biffen du velger er av lokale frittgående kyr fra Rakkestad, eller en korn- og maisfôret Black-Angus Okse fra USA, så kan du være sikker på at kjøttet er førsteklasses!
Helstekt norsk ytrefilet: Et mørt og godt helgemåltid
Helstekt ytrefilet av norsk storfe slår alltid an. Mens kjøttet godgjør seg i ovnen kan du fokusere på å lage godt tilbehør som blir satt pris på i godt selskap.
LES MER